02
/despre
(2024)
despre psih. iulian ilieșu și cabinete.

Psih. Iulian Ilieșu – Specializat în psihodiagnostic, psihoterapie scurtă, consiliere psihologică clinică și examinări psihologice în psihologia muncii.

Psih. Ilieșu este psiholog clinician și psiholog examinator. Aria și perfecționarea sa în domeniul sănătății psihice este una complexă, generată de studiul în două universități și practica în mai multe instituții publice și private, de-a lungul a peste 7 ani de practică și 10 ani de studiu.

De-a lungul timpului, după absolvirea Facultății de Psihologie din cadrul Universității „Babeș Bolyai” Cluj-Napoca și specializarea în medicină psihosomatică din cadrul Universitații de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, a profesat în instituții de stat și în mediul privat la clinici medicale și în cabinetele private din Aiud, Alba Iulia, Cluj Napoca și Sibiu.

Participă constant la congrese, conferințe, simpozioane, cursuri, workshopuri și seminarii naționale și internaționale în domeniul psihologiei, psihiatriei și neuroștiințelor, având o vedere globală asupra sănătății psihice și emoționale, centrată pe identificarea cauzelor complexe care se află într-o permanentă dinamică, simptomele observate și deranjante fiind doar vârful icebergului.

Misiunea

Servicii profesionale de psihologie după cele mai înalte standarde științifice și etice.

Ne ghidăm în munca noastră după principii și valori solide precum demnitate, profesionalism și curaj și ducem sănătatea psihică, emoțională și a creierului la cel mai înalt nivel, urmarind interesele pacienților și clienților noștrii după cele mai recente date din literatura de specialitate, studii de specialitate, ghiduri și tratate de referință în domeniul sănătății mintale, psihologie, psihiatrie și neuroștiințe, colaborare cu alți specialiști din domenii conexe, consultații medicale conexe, imagistică medicală și analize de laborator prin experții cu care colaborăm.

evaluați psihologic sau în consiliere psihologică clinică
> 7000 de pacienți
de psihologie, în 2 județe și online
5 cabinete
PSIHOLOG ILIEȘU 
Servicii de sănătate mintală 
Valori
Profesionalismul
Suntem siguri că facem psihologie cu profesionalism. Suntem atenţi la cele mai mici detalii, avem un plan personalizat pentru fiecare pacient şi client, suntem deschişi feedbackului dar şi criticilor. Utilizăm metode de psihodiagnostic moderne, de la teste de psihologie până la colaborări cu medici din domenii conexe precum psihiatrie, endorcrinologie, neurologie, imagistică medicală şi medicină de laborator. În consilierea psihologică clinică şi psihoterapia scurtă interesul pacientului devine interesul nostru. Abordăm consilierea şi psihoterapia după modele noi din psihologie precum psihoterapia cognitiv comportamentală (CBT), psihoterapia pozitivă şi avem în vedere elemente din alte forme de psihoterapie dacă acestea sunt fundamentate ştiinţific sau sunt eficiente. În examinările psihologice din psihologia muncii pe primul loc este siguranţa pacientului şi a celor din jur, atunci când eliberăm un aviz psihologic. Astfel calculăm cât mai exact riscurile postului şi facem o ecuaţie între vulnerabilităţile persoanei şi riscurile aferente. Ne perfecţionăm constant în cursuri, simpozioane, conferinte, workshopuri şi seminarii naţionale şi internaţionale, în psihologie şi domenii conexe.
Etica
Credem în etică atât la nivelul practicii psihologice cât şi în accepţiunea filozofică. Mai exact înţelegem importanta eticii şi o aplicăm, zi de zi. La noi etica înglobeză de la confidenţialitatea pacienţilor şi clienţilor precum şi a consilierii sau consultanţei cu ei până la aspecte precum metodele de investigaţii pe care le folosim, respectând în totalitate drepturile de autor ale testelor de investigaţii psihologice pe care le utilizăm, returnarea onorariilor timp de 2 ani de la încheierea colaborării pentru orice pacient sau client persoană juridică, dacă a fost nemulţumit de colaborarea cu noi pană la respectarea oricărui om cu care interacţionăm, indiferent de subiectele pe care doreşte să le abordăm sau de alte particularităţi.
Curajul
Considerăm că actul psihologic fără a fi însoţit de curaj nu este complet. Asta atât din partea noastră ca specialişti în psihologie cât şi din partea pacienţilor şi clienţilor noştri. Aplicăm ştiinţa şi psihologia cu curaj şi ne îndemnăm la fel şi pacienţii şi clienţii – curajul să devină a doua lor natură.

Colaborările noastre de succes pentru binele pacienților:

Ai întrebări?

Înțelegem oamenii. Înțelegem preocupările. Îți explicăm totul. Ținem la informarea clară și la psihoeducație la fel de mult ca la activitatea de psihologie în sine.

Îți răspundem la neclarități. Apoi te încurajăm să ne întrebi iar, oricând vrei. Cu cât tu ești mai informat noi suntem mai bucuroși.

© 2024 spade.ro. Toate drepturile sunt rezervate.